Våra projekt

WinWin Malmö

I april 2012 hölls det allra första WinWinMalmö-mötet på Malmö Rådhus. Ett mycket lyckat arrangemang där 30 företag och 30 föreningar under en kväll träffades, knöt kontakter och skrev kontrakt om WinWin-samarbeten.

Projektet WinWinMalmö möjliggör brett samarbete mellan ideella organisationer och företag och ger vinst åt båda parter Den framgångsrika Marktplatz-metoden med ursprung i Tyskland och Holland används för att skapa lokala relationer och bidra till att bygga ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Malmö.

16 april var det dags igen!

16 april 2013 gick andra upplagan av WinWinMalmö av stapeln på Malmö Rådhus, gå in på www.winwinmalmo.se,  läs mer om vilka avtal som slöts under kvällen och få inspirerande exempel på hur samverkankontrakt kan se ut.

Tillsammans skapar vi ett hållbart Malmö!

Bakgrund

WinWinMalmö är ett projekt där företag, föreningar och idéburna organisationer som i vanliga fall inte brukar ha kontakt ska finna en mötesplats där de kan knyta samarbeten som kan ge alla parter vinst i framtiden. Arbetsmetoden som kommer att användas kallas Marktplatz-metoden och har nått stor framgång i bl.a. Tyskland. Där har samarbeten mellan ideella organisationer och företag lett till nya partnerskap och stärkt samhällsengagemanget samtidigt som det har förverkligat deltagarnas idéer. Marktplatz-metoden är en form av ”speed dating” + kontrakt på samma kväll eller en marknadsplats där alla som har intresse av att finna samarbetspartner möts under organiserade former.

Kontakt

Helena Kurki, koordinator

0705-930243
helena.kurki@winwinmalmo.se

Hemsida: http://winwinmalmo.se/

WinWinMalmö