Företagsgruppernas evenemang

Limhamns Företagsgrupp:

Torsdagen 3 september: Rundtur runt Limhamn med buss 17.002-18.30 – Elinegård, Elinelund, Limhamns Sjöstad, Ön. Katarina Jeraeus, Planarkitekt på Stadsbyggnadskontoret och Joakim Feldt, VD på Vita Örn, är våra guider. Katarina inleder rundturen med en visionsdel, vad händer nu och hur tänker man sig service till alla boende? Joakim ger oss överblick över Vita Örns projekt i nämnda områden under turen och ger oss en övergripande bild av den påverkan kommunens planer och visioner har på projekten och hur deras planer ser ut framåt.

Onsdagen 7 oktober: Kvällsarrangemang på Kajuteriet 18.00-19.30. Vi samlas i gruppen för att göra affärer, mingla, lyfta upp goda exempel på affärer som skett i gruppen, vi fokuserar på att dela med oss! Ekonomitema: Hans Hörlin, Ordinarie ledamot och Kontorschef på Nordea Limhamn håller en ekonomisk dragning och ger en trendspaning hur läget ser ut vid tiden för mötet. Det blir ett möte med middag och utdelning av priset till Årets Företagare på Limhamn 2019 Utmaningarnas Hus i Malmö AB. Ett möte som ersätter det fysiska årsmöte som med anledning av coronaviruset inte kunde hållas under våren.

11 november: Frukostmöte 08.00-09.30 med fokus på kommunens planer för Limhamn och strategiernas påverkan på företag och butiker. Vi har bjudit in en panel bestående av Andreas Schönström (S), Håkan Fäldt (M) från oppositionen och Ulf Johansson som är professor och föreståndare för Centrum för Handelsforskning vid Lunds Universitet och expert på konsumentbeteenden och hur handeln påverkas av olika strategier som kommuner har och implementerar.

25 november: Frukostmöte 08.00-09.30 med fokus på digitalisering och e-handel och hur man som företagare ska hänga med i samtidens snabba anpassningar till digitala arbetsverktyg.

Hyllie Företagsgrupp:

24/9: Omvärldsanalys med Handelsbanken!

oktober: IT- & Datorsäkerhet i nutiden!

Sofielunds Företagsgrupp:

Medlemsträff hos Pågen planeras i höst

Medlemsträff hos Qpharma planeras för besök i höst

Medlemsträff hos APL planerar besök i slutet på året

Bulltofta Företagsgrupp:

Uppdateras.

Fosieby Företagsgrupp:

Uppdateras.