Företagsgruppernas evenemang 2022

Malmö Företagsgrupper:

22/9: Frukostmöte på Näringslivskontoret med Ulf Nilsson, Enhetschef för Säkerhet och beredskap, inbjudan och mer information kommer att skickas ut inför evenemanget.

Företagsgruppen Mitt i Malmö:

För mer information och länk till anmälan se www.mittimalmo.se

11 maj: Onsdagen den 11/5 bjuder Företagsgruppen Mitt i Malmö in till en smaktur på cykel med vårt medlemsförtag Travelshop med temat Malmö – mat från Skåne! Vi träffas kl. 16.30 nere i Cykelgaraget på Malmö C där vi hämtar ut våra cyklar och hjälmar – vi får där träffa Ingvar som äger och driver företaget Travelshop; välkomstdrink serveras. (Cykelgaraget ligger 1 tr ner där de ”gula” regionbussarna går). Därefter kommer vi att ta oss vidare på cykel tillsammans med vår cykelguide till olika stopp för att där få höra lite historia från Malmö och även smaka på olika delikatesser. Alkoholfria alternativ serveras.

20 maj: Vi bjuder in till frukostevent fredagen den 20 maj kl. 7.30. Denna gången handlar det om samarbete mellan civilsamhälle och näringsliv för ett tryggt och hållbart Malmö. Vi får inblick i Skåne Stadsmissions olika verksamheter och får höra hur stadsmissionen skapar möjligheter för långsiktig varaktig förändring för de utsatta människor de möter. Vi får höra om den innovativa matbutiken Matmissionen på Mobilia, där matöverskott från livsmedelsproducenter används för att motverka matfattigdom. Vi får också höra om arbetet mot hemlöshet, om återbruksateljén REMAKE, om hur stadsmissionen lotsar människor tillbaka till egenförsörjning och om deras insatser gentemot barn och unga.

Limhamns Företagsgrupp:

För mer information och länk till anmälan se www.lfg.se

11 maj:

Besök på föreställningen ”Chefen” på Malmö Stadsteater Intiman med förmingel.

Malmö Stadsteater Intiman – “Chefen” – komedi: ”Har du någon gång haft en chef? Varit chef själv, eller tänkt att du vill bli chef för att det där skulle jag göra så mycket bättre? Då kommer du definitivt känna igen dig i den här komedin. Jenny kommer in som ny chef på det stora företaget full av energi och längtan efter lösningar, som kommer hjälpa både henne och företaget att må och prestera bättre. Hon brinner för sina idéer och har gjort en genomarbetad powerpoint-presentation. Men Jenny går vilse in i en härva av omorganisation, mellanchefer och nytt effektivt management-tänk där inte ens chefscoachen verkar veta varför han är där. Vem är det som egentligen bestämmer och varför kan Robert inte fixa med kaffe och bananer utan att börja gråta? Efter ett medarbetarsamtal från helvetet tvingas Jenny att se nya sidor hos sig själv. Vem vill hon vara? Vad är det hon längtar efter? Blir det my way, eller the high way?”

19 maj:

Studiebesök hos vår nya medlem Total Wellness i Hyllie. Föreläsning om deras koncept kring helhetshälsa samt workshop och rundvandring.

Hyllie Företagsgrupp:

För mer information se  www.hylliefg.se

Sofielunds Företagsgrupp:

För mer information se www.sofielund.net 

Bulltofta Företagsgrupp:

28 april kl.17.00: Årsmöte och vinprovning med sommelier Katarina Holmér.

För mer information se www.bfg.se