Företagsgruppernas evenemang 2023

Malmö Företagsgrupper:

Mer information om vårens evenemang kommer inom kort!

Företagsgruppen Mitt i Malmö:

25 januari: Frukostmöte med Malmö stads Näringslivsdirektör Micael Nord. Välkomna till årets första företagsfrukost med Mitt i Malmö. Vi inleder med ett besök av Malmö Näringslivsdirektör Micael Nord som kommer att prata om ”Malmö inför 2030-talet”. För företagare är det lika viktigt med det lite längre perspektivet som för det som gäller här och nu. Just nu är det tuffa tider för många företag och extra tufft för vissa branscher och då kan vi behöva lyfta blicken.

3 mars: Trendspaning med @trendstefan – På fredag den 3 mars kl. 7.30 får vi träffa Stefan ”@Trendstefan” Nilsson, Sveriges mest mediala trendspanare, hos Svenssons i Lammhult. Konstant till fots spanar han på företeelser som vad vi äter, hur vi inreder, vad vi drömmer om och hur vi ska fira någon som bytt jobb. I årets trendrapport tittar han lite extra på hur vi ska konsumera, vilka färger som gäller och så klart nya vinklar på hållbarhet.

För mer information och länk till anmälan se www.mittimalmo.se

Limhamns Företagsgrupp:

För mer information och länk till anmälan se www.lfg.se

2 februari: Möte med VA SYD om deras projekt på Linnégatan där vi gästas av Hanna Kruse som är Projektingenjör. Länk till information (som tidigare skickats ut).

2 mars: Möte med Stadsbyggnadskontroret om Limhamns Sjöstad där vi förutom Stadsbyggnadskontoret även bjuder in Stadsarkitekten Finn Williams som hållit i tävlingen om gestaltningen av silosarna.

30 mars: Föreläsning med Martin Järnland, vår medlem Strength Inside, och hans kollega Therese Wallter som båda är coacher, föreläsare och utbildare på ämnet ”Från rädsla och osäkerhet till action och prestation”.

20 april: Årsmöte. Speeddating och mingel samt föreläsning av Simon Tedenvall på ämnet Storytelling.

18 maj: Möte på Limhamns Kött & Vilt i deras nya lokal.

8 juni: Möte med och om Edgy Veggie.

Hyllie Företagsgrupp:

För mer information se  www.hylliefg.se

Sofielunds Företagsgrupp:

För mer information se www.sofielund.net 

Bulltofta Företagsgrupp:

För mer information se www.bfg.se

 

Ett kunskapslyft – Hur har arbetslivet påverkats av pandemin?

Hur har arbetslivet påverkats av pandemin? – Obs – inställt Malmö universitet bjuder in Malmö Företagsgrupper till ett kunskapslyft på ämnet pandemins påverkan på arbetslivet och den psykosociala arbetsmiljön. Vilken kort- och långsiktig inverkan har pandemin haft på samhället och näringslivet? Föreläsning av Sandra Jönsson, docent i psykologi med inriktning mot ledarskap och organisation från…

Läs mer