Företagsgruppernas evenemang 2022

Malmö Företagsgrupper:

22/9: Frukostmöte på Näringslivskontoret med Ulf Nilsson, Enhetschef för Säkerhet och beredskap och Erik Åberg, Lokalpolisområdeschef. Klicka här för att komma till inbjudan för mer information! Varmt välkomna!

Företagsgruppen Mitt i Malmö:

28 augusti:

Mitt i Malmö bjuder in sina medlemmar till Företagarna i Malmö Valdebatt den 28:e Augusti där bland annat Katrin Stjärnfeldt Jammeh, Helena Nanne och fler Malmöpolitiker svarar på frågan ”Hur ska Malmö bli Sveriges bästa företagarstad?”
Vi ser fram emot en mycket givande kväll på Nöjesteatern.
Det bjuds på dricka och lite enklare tilltugg.

31 augusti:

Vi inleder höstsäsongen med inget mindre än ett företagsbesök hos Per Svensson på Croisette. Per Svensson, född år 1990 i Malmö. Startade sitt första bolag vid 11 års ålder, då inom e-handel rörande ishockeyutrustning. 2015 grundades Croisette och sedan dess har sju affärsområden startats, 34 kontor öppnats i fem olika länder, och över 200 medarbetare har anställts.

6 oktober:

Vi gästas av säkerhetskonsulten Linus Kvarnhammar från TV-serien Hackad där vi får en inblick i vad en penetration tester sysslar med till vilka tips du själv bör ta med dig för att bli säkrare i den digitala sfären.

För mer information och länk till anmälan se www.mittimalmo.se

Limhamns Företagsgrupp:

För mer information och länk till anmälan se www.lfg.se

8 september:

Studiebesök hos vår nya medlem Total Wellness i Hyllie. Föreläsning om deras koncept kring helhetshälsa samt workshop och rundvandring.

28 september:

Lunchträff med Olle Evenäs som är stråkprojektledare i arbetet med Storstadspaketet och Karin Neergaard som är trafik- och samhällsplanerare på Fastighets- och Gatukontoret om Storstadspaketet och trafikplanering på Limhamn. Mötet äger rum i Havshotellets nya hamnkrog Vessel på Strandgatan 50.

13 oktober:

Vi har bjudit in Hans Hörlin, kontorschef på Nordea Limhamn som håller i en ekonomidragning, en månad efter valet. Hur är det ekonomiska läget i Sverige, lokalt och globalt? Det blir också ett möte med fokus på att skapa affärer i gruppen och du som medlem får tillfälle att hålla en lite längre presentation av din verksamhet. Det blir en lunchträff och även detta evenemang i Havshotellets nya hamnkrog Vessel.

11 november:

Studiebesök hos Sydassistans AB – Årets Företag på LImhamn 2021. Det blir en lunchträff där vi får veta mer om Sydassistans verksamhet.

8 december:

Julmingel på Utmaningarnas Hus med test av utmaningar och jultallrik/tilltugg.

Hyllie Företagsgrupp:

För mer information se  www.hylliefg.se

Sofielunds Företagsgrupp:

För mer information se www.sofielund.net 

Bulltofta Företagsgrupp:

För mer information se www.bfg.se